Despre noi


Dab Technology Srl este importator exclusiv si distribuitor in Romania al dozatoarelor si purificatoarelor de apa marca DABTECH.

Suntem dedicati sa va oferim o gama completa de produse si servicii o calitate net superioara concurentei din domeniu.

Dab Technology Srl prin solutia DABTECH va ajuta sa va consumati propria sursa de apa pe care o puteti purifica cu ajutorul sistemului performant purificare , format din 4 filtre .


           

Cu ajutorul functiilor de racire si incalzire cu care sunt dotate majoritatea purificatoarele DABTECH , puteti consuma apa la temperatura dorita.

Cu ajutorul dozatoarele si purificatoarele de apa DABTECH, va oferim avantajul de a consuma o apa sanatoasa,proaspata si purificata in fiecare zi , la firma sau acasa , fara a mai avea nevoie de apa imbuteliata care va creeaza multe neplaceri.

Va oferim ambele modalitati de colaborare cu noi, fie inchirierea dozatoarelor unde toate costurile sunt incluse in chiria lunara , fie aveti posibilitatea de a achizitiona dozatoarele cu sistem de purificare ,aici urmand a avea ca si cost suplimentar ulterior schimbarea periodica a filtrelor cu care dozatorul de apa vine dotat.

Dab Technology Srl , va ofera servicii si produse de calitate net superioare concurentei din domeniu , pe baza experientei din domeniu acumulate dea lungul timpului , precum si solutii de colaborare personalizate  pe fiecare client in parte. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.