Metode de plata

Dab Technology (dabtech.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online - MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.

Plata in rate  - MobilPay

Acum plata si in rate

Va punem la dispozitie mai nou plata produselor cu cardul si plata in rate cu ajutorul cardurilor BT Star, BRD Finance Alpha,Card Avantaj Credit Europe Bank si + BONUS GARANTI BANK.

Produsele se pot achizitiona in 6 rate egale fara dobanda cu ajutorul cardurilor de mai sus.

Selectati ca metoda de plata ,Plata online - MobilPay, apoi introdu date unuia dintre cardurile de mai sus si dupa selecteaza nr de rate dorit , pana la maxim 6 rate.